I Upplands-Bro händer det så mycket spännande nu för tiden!

2012-01-05

Svensk Galopp flyttar till Bro  och de trygghetsrelaterade brotten framförallt i Bro men också i viss mån i Kungsängen minskar och detta samtidigt som de ökar i en del närliggande kommuner.

En bättre start på året kan man inte önska sig.  Det skall bli spännande att tillsammans med Svenskt Galopp utveckla Önsta till en attraktiv utomhus arena framförallt till den vackra Galoppsporten men även annan ridsport och kanske trädgårdsmässa ja  visionen och ideerna är många, kreativa och positiva.  I Upplands-Bro händer det numera så mycket och det bästa är att medborgarna är så positiva och uppskattar att Upplands-Bro utvecklas och växer. Visst finns det några som är bittra och negativa till det mesta (träffade en sådan i dag) men det är nog snarare en livs och grund-inställning. Tänk vad tråkigt livet måste vara!

Numera känner man den vänliga pulsen när man kommer in i kommunhuset och vi gruppledare i alliansen har verkligen roligt tillsammans.  Det är så utvecklande både på det personliga planet när man har roligt och stödjer och uppmuntrar varandra men också Upplands-Bro mår bra av det.

Det är synd att politiker är så dåligt sedda, om ni visste så fantastiskt roligt det är att vara politiker både i med och motgång så skulle ni ändra er. Det är så meningsfullt. Visst är det tufft ibland, men det är det som ger så mycket energi när det sedan går bra och man lyckas uträtta något bättre för många medborgare i samhället och framförallt i Upplands-Bro.  Visst blir man ofta utskälld;  från kritik om dålig meningsbyggnad på sin blogg (ja blogg inte officiellt svar till regeringen) till att göra barn i Afrika hungriga för att vi vill exploatera jordbruksmark 3 mil från Stockholms City. Men detta är egentligen ett tecken på att medborgarna deltar  i samhällsdebatten det är bra.  Vi lär oss hela tiden och det är faktiskt fantastisk.

För att återgå till galoppen. Tack alla ni som så positivt och aktivt bidragit till att detta blev en verklighet i Upplands-Bro vi skall förvalta den väl.

Gott Nytt ÅR

Irène


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0