Tillbaka till verkligheten

2009-01-12
None

Äntligen tillbaka i verkligheten efter några sköna veckor med familj och vänner.

Och det var som vanligt................. jag blir så besviken :
Vi får snart upp en av våra motioner ifrån tiden då folkpartiet var på den borgerliga sidan. Vi vill samordna hjälpen för bokstavsbarnen- vem kan vilja gå emot det? Även här tänker fp  gå emot sig själv och förstås skall man börja schackra för att dölja det och skylla på fel i hanteringen för 4 år sedan ja det finns faktiskt inga gränser för hur mycket man kan försöka luras bara för att spela med makten tycker jag.
Verkligen tråkigt särskilt som folkpartiet egentligen har en riktigt bra politik. Tur att det finns många vettiga folkpartister i andra kommunen verkligen synd att de som egentligen är sossar är med och styr Upplands-Bro.
Undrar hur sossarna skall motivera att de inte heller vill ta reda på hur det verkligen förhåller sig för "bokstavsbarnen" och fderas öräldrar som tvingas söka hjälp på så många olika platser utan någon har samordningsansvar. Så mycket pengar och tid man kan spara om man bara vill samordna. Gissar att även sossarna kommer att skylla på något fle  i formalia för 4 år sedan- inte klokt egentligen förstår att vanliga människor tappar förtroendet för oss politiker.

I morgon skall jag besöka Upplands-Bro gymnasiet (UBG) hela dagen och det skall verkligen bli inspirerande. Här har man en ny rektor och det är alltid spännande med ny energi även om Lisbets duglighet blir svår att slå.

Slutar ändå aldirg att hoppas att ärligheten till slut skall segra

Irène


RSS 2.0