Känner stor tacksamhet och ödmjukhet !

2009-06-10


Tack för en fantastisk valrörelse!
Många ställde upp trots regen och storm
Ovanligt många röstade
och det bästa av allt vi blev Uppland-Bro kommuns största parti.
Detta är en fantastisk seger i Upplands-Bro, det är första gången vi är det största partiet.

Givetvis grusas detta av att det inte gick så bra för Moderaterna i landet eller Stockholm som vi hade hoppast på. Som alltid hände något i slutet som förändrade allt. Jag kommer ihåg säldebatten för länge sedan som hjälpte Miljöpartiet att komma in i Riksdagen. Nu är miljöpartiet ett parti som verkligen gjort avtryck på mycket i politiken och fått alla partier att
 vakna i klimatfrågan. Tacksam för det och för att Moderaterna nu har den bästa miljöpolitiken. Nu har vi möjlighet  genom vårt ordförandeskap i EU att skapa mer miljöansvar i hela EU.
Vad kan vi lära av framgångarna för Piratpartiet och Sveridemokraterna? Är det bara röster mot systemet eller finns det något som vi bör lyssna på och förändra inom vårt eget parti. Tycker själv att det är en mycket viktig signal att ungdomarna inte känner igen sig hos oss. Detta är inte bra!
Skall bli intressant att analysera om våra mpnga aktiva och duktiga Muffare gjort avtryck?  Räcker det eller måste vi göra mer?
Moderaterna skall vara ett parti som svarar på väljarnas frågor, alla kan inte tycka som vi men alla måste känna att vi bryr oss om deras frågor eftersom vi gör det.
Att vara politiker är att vilja förändra världen till det bättre för alla.

Tack för allt stöd det värmer !
Irène

RSS 2.0