Äntligen!

2012-01-13

Första riktiga arbetsveckan efter helgerna och även om det var skönt att vara ledig så längtar i alla fall jag till jobbet efter ett tag. – Alltid gillat att jobba, min mammans beskrivning ”att så fort Irène har en ledig stund så jobbar hon är inte helt fel”.

 

Planeringen inför galoppen är i full gång och tjänstemännen är verkligen på bettet. Vi hoppas på samordningsvinster för många hästanknutna verksamheter. Vi stärker vårt varumärke som Hästkommun detta tillsammans med Golf och Konferens gör oss unika i Stockholms län. Vi kan också erbjuda generösa livsutrymmen, närhet till natur och vatten nära storstadens puls.

 

Näringslivsverksamheten håller högt tempo och vår näringslivschef Mathias Forsberg besöker många företag i veckan. Nästa vecka har jag möjlighet att följa med det skall bli spännande, det finns så många kreativa entreprenörer som är så positivt att träffa.

 

Ett museibesök som verkligen satte avtryck var fotografiska Nick Brandt och Big Life så fantastiska bilder av så stora mäktiga djur från så nära håll. Gå gärna in på fotografiska.se så kan ni läsa hans egen story. Vore spännande att initiera ett museum här i Upplands-Bro ett museum som gör avtryck.

 

Annars har hela hösten varit en väntan på en kris som fortfarande inte kommit i alla fall inte i Storstockholm och in synnerhet inte i Upplands-Bro. Socialbidragen har inte ökat och arbetslösheten har inte stigit vi får väl se längre fram. Lugnet före stormen eller ……..eller inte.

 

 I helgen blir det födelsedagsfest och dop i familjen och sonen Gabriel kommer hem alltid lika trevligt.

 

Irène

 

 

 

 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0