Äntligen

2011-06-10

Äntligen

Äntligen kan vi erbjuda heltid till de medarbetare som vill inom äldreomsorgen och hemtjänsten. Detta har vi i Alliansen i Upplands-Bro kämpat för sedan Christian Brofalks (C) förslag redan 2001. 

Vi snackar inte vi genomför! 

Genom att erbjuda våra medarbetare heltid får våra kunder inom äldrevården bättre kvalitet, de får träffa färre personer. De anställda får en valfrihet som ger bättre livskvalitet. Våra duktiga tjänstemän har dessutom lyckats genomföra detta utan att kostnaden för kommunen blivit högre, kostnaden har tvärtom blivit lägre.   Vi utvecklar erbjudandet inom andra verksamheter inom kommunen . Modell Upplands-Bro är kostnadseffektiv kvalitet med våra skattebetares pengar.  

Hög kvalitet och god service är några av våra ledord. Vi är redan på god väg och e tidningen Lediga Lokaler ge Upplands-Bro kommuns service till företagen beröm i sitt senaste nummer. Vi är stolta över detta.

 Vår senaste företagsfrukost var på BroHof och handlade om Nordea Masters. Över 80 företagare visade stort intresse.  Tävlingen genomförs den 21 – 24 juli och jag hoppas att ni inte bara ser tävlingen på TV. Tävlingen sänds i nästan 70 länder och vi kommer att visa vackra bilder från Upplands-Bro till miljontals människor inte bara i Sverige utan över hela världen.   Vi är stolta över det.

Vi har många andra fantastiska företag i Upplands-Bro.  Pendeltågsdepå i Bro med den absolut senaste tekniken. Ett annan högintressant verksamhet är Livgardet som är ett regemente i stark utveckling, Här utbildas alla Sveriges modiga soldater som utför fredsbevarande uppdrag i oroliga länder världen över.

Upplands-Bro en kommun att vara stolt över


Irène Seth 
 

 

 

 

 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0