Upplands-Bro, en kommun med människor att vara stolt över

2010-09-06

 

Målgången för valrörelsen närmar sig. Den är efterlängtad, men det är också sorgligt för en valrörelse är så full av energi . Har varit med och knackat nästan 900 dörrar som lett till över 550 samtal. Det är fantastiskt att få träffa dem som röstar och dessutom röstar på Alliansen eller Moderaterna. Man blir faktiskt ofta rörd - tänk vilket förtroende!  Häromdagen satte vi rekord med 100 dörrknackningar som gav 60 samtal på en dag, den gången i Bro.

Inför valet är det många som vill träffa oss politiker, den senaste tiden har det varit Anhörigföreningen, PRO, Lärarnas Riksförbund, Företagarna och hembygdsföreningarna. I dessa föreningar finns det många frivilliga som gör en fantastisk insats. Vi borde träffas oftare för att det skall bli flyt i samarbetet med kommunen.

I Upplands-Bro finns så många spännande människor, som man bland annat genom dörrknackning får tillfälle att samtala med. Många kommenterar trafiken och bullret och andra undrar över olika projekt.  Genom att lyssna lär man sig så mycket.

Andra sätt att få ta del av spännande projekt är att engagera sig i olika föreningar.  Genom företagsföreningen Damernas Företagsbyrå har jag fått ta del av så mycket positiv kraft från kvinnliga företagare i Upplands-Bro.

Vet ni att det genom en av dessa kvinnor nu startas en turistbyrå i Kungsängen hos Systrarna på piren? Det är väl fantastiskt eller hur? Kommunen borde tagit detta initiativ, men antagligen blir det så mycket smidigare genom ett privat alternativ. 

Visst hoppas vi på att få bilda en riktig Allians i Upplands-Bro trots allt som hänt. Vi får alla lägga våra personliga besvikelser åt sidan och se framåt och hoppas på en större alliansseger i Upplands-Bro denna gång.   Till dess så står vi starka tillsammans med KD och C och hoppas på ett positivt besked av FP.

Upplands-Bro, en kommun med människor att vara stolt över.

Irène Seth

Oppositionsråd (M)


Kommentarer
Postat av: Smsa Låna

Fin blogg du har! Har du designat den själv? Om inte, var hittar man isåfall designen du använder? Tack :)

2011-07-20 @ 08:52:19
URL: http://smsalåna.nu
Postat av: Irène Seth

Tack

kolla på publishme.se

Men jag har också fått hjälp av olika kompisar

mvh

2011-07-20 @ 18:49:31

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0