I Almedalen händer det så mycket

2010-07-07
I går var det folkpartiets dag och jag gillar verkligen deras politik. Jan Björklund serverade som vanligt några riktigt bra fraser såsom
Socialisterna accepterar fattigdom bara den är jämt fördelad 
Socialdemokraterna: ett parti som kallat betyg för ”en stämpling” och ”ett trubbigt sorteringsinstrument”.
Det är härligt när politiken är tydlig och som jag önskar att våra lokala FP representanter i Upplands-Bro skulle vara tydliga och genomföra sin egen politik och inte Socialdemokraternas. Hoppas det kan bli så igen.

Sorgligt att Sven-Otto Littorin har kännst sig så pressad av media och sin skilsmässa att han avgått, han gjode verkligen mycket gott och är förmodligen för god, positiv och öppen för politiken. Vilka signaler sänder detta?

Har också varit på många seminaier där det visat sig att många företag på helt affärsmässiga grunder gör gott; Skandia för flickor som skadar sig, Peab för pojkar som behöver pratktisk jobb för att komma på rätt spår och Wallenstam för att få sina hyresgäster att trivas och bo kvar.

Var också på ett seminarium om vad Matlandet Sverige skulle kunna vara för turismmagnet om inte bara alla fåniga och helt onödiga regler fanns. Tur att vår Jordbruksminister heter Eskil Erlandsson C som driver förenklings och utvecklingsfrågor för jordbruket. Skulle de rödgröna ta över så blir det mesta förbjudet särskilt om V får bestämma. Att diskutera serveringstillstånd med V var som att springa raktt in i planekonomi och den förbudsmentalitet vi hade på 70 och 80 talen.

Irène Seth

Kommentarer
Postat av: Anonym

jag håller med DIG OM mycket men om fp s politik går jag i taket!!!!Varför för de en ren kd politik i vissa avseenden...har vi lyssnat till samma debatt?

2010-07-07 @ 21:42:31

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0