Två viktiga och lärorika besök i verkligheten

2010-02-04

Kvinnojouren Anna som gör ett fantastiskt jobb för utsatta kvinnor, snacka om utanförskap.

Man kan verkligen undra varför kvinnan skall behöva flytta, varför vi har en lagstiftning som inte försöker förmå mannen att ändra sig istället?  Vill ge en eloge till Yvonne och många med henne som startat och drivit kvinnojouren Anna helt ideellt under många år. Till slut har vi fått hjälp av kommunen och de kommer vi kvinnor i fullmäktige tillsammans se till att det får vara kvar.

UBG Upplands-Bro gymnasiet och kampanj med våra duktiga MUFFARE Armin, Ken och Angelina. De vet minsann precis hur man kampanjar och väcker unga människors intresse. Det är ett  privilegium att få vara med och lära sig. Bilderna är från vår kampanj på UBG.


Kommentarer
Postat av: Liba

Hej Irene,

Bra att många unga personer engagerar sig politiskt.

Bra att Fredrik Reinfeldt tycker att det är viktigt att reagera på fusk i personval (se senaste uppgifter om fusk i Rinkeby-Tensta). Visst, det är nomineringstider i politiska partier nu. Men för det får inte användas metoder som strider mot demokratiska valregler. Ju närmare valet, desto "olika smarta" försök att fiska nya röster.



Min fråga till dig är: vilken garanti kan du ge för att något liknande inte förekommer och ska inte förekomma i vår kommun? Tack för ditt svar.

2010-02-15 @ 14:28:41

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0