Björn Örås Bro Hof Årets Entreprenör !

2010-02-08

Björn Örås årets entreprenör i Sverige – härligt .

Utnämnd i tuff konkurres – följ länken

http://www.mynewsdesk.com/se/pressroom/ernst_young/pressrelease/view/bjoern-oeraas-aer-sveriges-fraemsta-entreprenoer-368898

Vi är verkligen stolta över att ha årets entreprenör som företagare i Upplands-Bro och verkligen beklagligt att kommunen inte på ett smidare sätt lyckats lösa tvisten om gränsdragningen av golfbanan . Givetvis skall alla vara lika inför lagen men ingen skall behöva behandlas särskilt hårt som Björn Örås blivit behandlad av kommunens Bygg och Miljönämnd.  De hade kunnat komma överens på ett för alla mycket bättre sätt. De styrande ville inte ens  åka och lyssna på hans argument trots att man gjort så i andra fall -- åkt ut till företagaren och lyssnat.  Även när ledmötet i nämnden varit utsatta och då har man lyckats komma överens på ett mycket smidigare sätt. 

För många år sedan när Skaltek blev årets företagare i Sverige fick kommunens egen företagarförening inte utnämna Skaltek  till årets företagare i Upplands-Bro för den dåvarande politiska ledningen i kommunen. Vi har olyckligtvis en tradition av att inte uppskatta våra egna duktiga företag. Detta avspeglar sig i vårt näringslivsklimat som Svenskt  Näringsliv årligen undersöker.  Vid senaste Kommunstyrelsen beslöt de styrande att vi inte ens skulle använda denna undersökning för att bli bättre. För att göra rätt är det bra att veta vad som är fel eller så soppar man huvudet i sanden? Avgör själv!

Vi vill förändra kommunens attityd till näringslivet.   Där finns det mycket att göra.

Irène Seth


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0