Negativt kampanjande är inte trevligt!

2010-08-24

 

Negativt kampanjande är inte trevligt.  Många människor föraktar oss politiker, med all rätt, för de av oss som  sprider osanningar om varandra.

Socialdemokraterna i Upplands-Bro har delat ut flygblad vid stationerna.  I dessa blad påstås det

  • att vi har ofinansierade skattesänkningar, det stämmer inte. Vi är mycket noga med ordning och reda i ekonomin, men skatten som vi tar ut av medborgarna skall alltid vara så låg som möjligt.
  • att vi vill säga upp medarbetare, det stämmer inte. Vi tror på fri företagsamhet och konkurrens inom vård, skola och omsorg så att var och en kan välja bort det man inte är nöjd med, oavsett om det är kommunalt eller privat.  Både kunderna och medarbetarna skall kunna välja bort.

Vi är inte nöjda med att Upplands-Bro hamnar bland de sämsta kommunerna i rankingen i äldreguiden och att våra skolor hamnar i den sämsta delen i Stockholms län. Båda rankingarna görs av SKL, Sverige Kommuner och Landsting.  Upplands-Bro kan mycket bättre än så.  Vi ser ett klart samband mellan att vi är en av de kommuner som har minst valfrihet och sämst näringslivsklimat i Stockholms Län.  Valet i år står mellan arbetslinjen och bidragslinjen. Vi väljer arbetslinjen och vill skapa fler jobb på hemmaplan.

Irène Seth

Oppositionsråd (M)

Upplands-Bro


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0