Moderaternas Kommunala Rikskonferens gav mycket energi

2010-04-21

Härlig stämning på Moderaternas Kommunala Riks Göteborg

Vi var många från Upplands-Bro och det var en härlig stämning i vår grupp och på hela konferensen. Det var intressanta och utvecklande seminarier och vi spred ut oss bra. Några ”High ligths” var Anders Borg som på ett lättfattligt sätt förklarade svåra saker och vilken tur att han varit så stark och hållit i när alla velat ha mer pengar, nu har vi en ekonomi med mycket bra förutsättningar, en av de bästa i Europa. Per Schlingmann beskrev hur de rödgrönas fuskbygge skulle drabba Sverige, kul liknelse. Fredrik Reinfeldts avslutningstal var som vanligt mycket ansvarsfullt, insiktsfullt och visionär. Han beskriver en positiv och öppen framtid där i alla fall jag vill befinna mig. Han har dessutom  mycket mer humor än vad man förstår om man bara sett honom på TV. 

Det finns hopp att vi vinner igen men alla måste hjälpa till, alla som vill att vi skall vinna och det räcker inte med att rösta mer måste göras.

Självklart släppte någon en nyhet som var från 2001 eller 2002 eller inte alls, så är det varje gång. Någon släpper en ickenyhet om någon tveksam skandal som är gammal eller icke existerande för att flytta fokus från det våra positiva nyheter. Men vulkanen överträffade denna gång alla fokus skiften och det är väl bra att vi får pröva på att leva i Miljöpartiets framtids vision med endast långa transporter på tåg, bussar och vägar. Jag förstår faktiskt inte hur detta medverkar till en renare och öppnare värld men det kanske inte var detta som är meningen .

Irène Seth   


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0