Upp och Ner i Upplands-Bro under veckan

2009-09-15
 Upp och ner i Upplands-Bro under veckan som gick. Det började med att Stockholm Business Alliance (SBA) publicerade en undersökning där Upplands-Bro kommun faktiskt blivit mycket bättre på att ge invånarna service- äntligen känner man äntligen börjar alla års tjat ge effekt - men sedan kommer ett nytt lågvattenmärke. När denna undersökning jämförs med Svenskt Näringslivs undersökning som är mycket mer känd, så är det helt enkelt fel på undersöningen gjord av Svenskt Näringsliv (den största i Sverige) .Vilket lågvattenmärke, istället för att ta till sig kritiken sätta sig ner med Svenskt Näringsliv och analysera resultaten och genomföra förbättringar och få massor av gratis positiv uppmärksamhet så bestämmer man sig helt enkelt för att det är alla tänkbara fel på undersökningen så man behöver helt enkelt inte bry sig , synd att så många andra bryr sig........

På kommunstyrelsen drev de styrande (S+FP+V)  igenom massor av mindre kloka beslut som att i Rankhus skall strandpomenaden dras precis mellan befintliga hus och strand, ingen utveckling av stränderna, inga sjönära hus, ingen ombildning av hyresrätter till bostadsrätter inte ens för de som vill. Ja man blir inte förvånad men alltid lika besviken.  
Upplands-Bro kommuns främsta varumärke och kvalitet är vatten och vi har nästan mest i hela Stockholms län, mer  per invånare än de flesa kommuner, de felsta andra utvecklar ständerna och vattnet men här skall mest vassen ha tillgång till stränderna - Öppna stränderna för befolkningen också inte bara fåglar och vass. Det går att komibnera det har BroHof visat som anlagt ett underbart naturreseravat för fåglar - besök det gärna.

I lördags vigde ett lykligt finstämt par under en ek som var 400 år och bruden grät av lycka och deras lille son kunder inte förstå varför mamma grät men det kan man göra och får vi chansen att från 2010 förändra Upplands-Bro kommer jag också att gråta av lycka det är jag säker på .


I

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0