Nedslående resultat igen för Upplands-Bro- tur att det finns många bra initativ från medborgarna.

2009-08-26
 Nya nedslående resultat igen-------------------------
SCB Statistiska Centralbyrån gör årligen undersökningar om hur nöjda medborgarna är inom olika områden; skola service osv.
I landet har vi 289 kommuner. 205 kommuner i landet har valt att låta medborgarna få säga sitt, alla i Stockholms län har lyssnat på sina medborgare utom Upplands-Bro, visst är det väl sorgligt med en sådan nonchalans. Här behövs en förändring så att medborgarna få komma till tals och de duktiga tjänstemän vi har får glänsa.

Tur att bland annat det kvinnliga nätverket Damernas Företagsbyrå finns det ger så mycket positiv enerig. När vi träffas i styrelsen eller på våra medlemsmöten strålar det av enerig och skaparkraft .  I måndags var vi bland annat och tittade på Dalkarlsbackens vägmuseum tillsammans med Börje Sandén och fick höra att upprinnelsen till många betydlesfulla händelser i landet kommer från Uppland-Bro, vi vill återta initiativet och med en kraftsamling sätta spätt på kommunen så att vi leder utvecklingen inom service, skolor, näringslivsklimat, kvalitet inom äldrevården och annat som borde vara viktigt för politikerna att förbättra!

Skall nu på partistämma i fyra dagar och det skall bli intressant att följa hur partiet tänker återta ungdomarnas intresse.

sköt om Er !

Irène

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0