Ser fram emot supervalåret 2014!

2014-01-05
Det är en förmån att få styra Upplands-Bro i rätt riktning tillsammans med mina Allianskollegor!
Tänk att få förändra och förbättra i den riktning man själv så länge längtat efter och tror på och dessutom hinna få se resultat redan efter tre år:
Näringslivsklimatet från plats 222 till 27
Förbättrad kvalitet inom äldreomsorgen och hemtjänsten. Äldreomsorgen är 91% mycket eller ganska nöjda jämfört med riksnittet om 83% och hemtjänsten har förbättrats från 77% ganska eller mycket nöjda till 89%.
Skolans resultat förbättring går långsamt åt rätt håll, det finns några klara ljuspunkter såsom vår Matematik satsning och Källskolans stora resultatförbättring men här behöver vi några år till. Skolan tar precis som i landet längre tid att vända.
Vårt Kundcenter har över 80% nöjda redan första året och har blivit uttagen tillsammans med 2 andra till SM i telefoni. God service till invånare och företagare är grundläggande.
Äntligen bygger vi om BroHuset och bygger ett Kulturhus.
Handelskammaren nämner oss som en av de kommuner som tar sitt ansvar och bygger tillräckligt i förhållande till vår folkmängd.
Förbättrad miljöranking enligt Miljöaktuellt.
God ekonomi och ordning och reda ger oss möjlighet att verkligen satsa 2014. Vi förskönar kommunen och har aldrig satsat å mycket på välfärden som detta år.
TACK för förtroendet 2013 och ser fram emot 2014 tillsammans med alla mina moderatkompisar, allianskollegor, medarbetare och framförallt alla engagerade och fantastiska medborgare i Upplands-Bro en kommun att vara stolt över.

Irène Seth
Kommunstyrelsens Ordförande

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0